Om bloggen

Hur är livet som student i Göteborg? Några av våra 38 000 studenter skriver här om sin vardag som student. Läs vad våra bloggare Tomas, Maria, Annika, Ellen, Jennie, Fanny-Linn, Linda, Jacob, Jessica, Josefin, Anna, Sofia, Niklas, Linnea och Wilaiwan har skrivit.

Det är de bloggande studenternas egna tankar, aktiviteter och åsikter som beskrivs i den här bloggen. Det som skrivs representerar inte Göteborgs universitet som myndighet.

 

Kommentarer

Göteborgs universitet ansvarar inte för innehåll i kommentarer publicerade av bloggens läsare. Ansvaret ligger hos användaren som publicerar informationen. Inlägg eller kommentarer gjorda av användare är inte att betrakta som faktainformation från universitetet och förmedlar inte universitetets åsikter.

Notera att bloggkommentarer av säkerhetsskäl måste godkännas innan de publiceras, vilket kan ta någon dag efter det att de skickats in.

Allt som skrivs på bloggen, bloggarens inlägg och läsares kommentarer, publiceras öppet på Internet och kan läsas av allmänheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s