Grupparbeten – pest eller paradis?

Startup Stock Photos
Worky worky. 

Om jag säger skriver ”grupparbete” vad känner du då? En lätt hjärtklappning? Påtvingad socialisering när du bara vill ha näsan i boken och faktiskt FATTA vad som står? (That would be me!) Eller blir du rent av nöjd med att momentet inte tentas av då?

Just nu läser jag metodkursen inför denna stora händelse som c-uppsatsen innebär. 15 poäng tillsammans med tegelstenen ”Metodpraktikan”. Men också sex uppgifter, eller examinationer som det heter på akademiska, som ska lämnas in varav merparten är grupparbeten.  Ni förstår – metodkurs OCH grupparbeten. En kombination som kan bli livsfarlig, urtråkig eller faktiskt rätt så bra. Som för mig.

Jag har turen att jobba med två grymma damer som har fokus och humor. Plötsligt skämtas det om urvalsprocesser, statistikprogram och kontrollenheter. Ja, ni hör – det borde vara fysiskt omöjligt. Men idag ror vi förhoppningsvis ihop vår sista examination två dagar innan deadline och får lite välförtjänt vila, men jag kommer ändå sakna vårt lilla häng. En känsla jag INTE delar för ”Metodpraktikan”…

/Jessica

Mer av mig 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s