Håkanfeber

Vid det här laget lär ingen ha missat att det har varit Håkanhelg i Göteborg. Jag är en av de 70 144 fans från söndagens konsert som kan säga ”jag var där”.

Det fanns inga ord som kunde beskriva känslan när vi var på plats. Vi befann oss i en eufori-bubbla. Vi förstod inte riktigt att det hände, att det var på riktigt, och det tog en dag att smälta upplevelsen. Det fick mig att reflektera över hur det går till, och hur en person lyckas att få en att ena stunden stå och hoppa och andra stunden att stå helt mållös i tårar. Det jag kan säga är att det var en magisk kväll som jag aldrig kommer att glömma.

Det bjöds på så mycket fin musik och känslor så att man höll på att spricka. Och när Håkan bjöd in Joakim Thåström på scenen visste jag inte längre vad jag skulle ta mig till. Vilken stämning, vilken glädje.

 

Det är som de säger, att Håkan Hellström garanterat har markerat sin plats i svensk musikhistoria. Han håller en sådan hög nivå på ett enastående sätt, så av med hatten för Göteborgs guldkorn, Håkan Hellström!

IMG_2044 1

Kram/
Maria

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s