Mässor osv.

Hejsan!

Jag hoppas att ni har haft en bra start på veckan! Många av er har säkert känt lite extra energi idag då solen tittade fram efter ett tags frånvaro. Min dag har bestått av läsning på studietorget på den Samhällsvetenskapliga fakulteten. När jag gick in på Ladok, där våra betyg för varje kurs läggs ut, fick jag se att jag har fått VG i en danskakurs som jag tog i höstas. En glädjande nyhet! Det är en kurs på 7,5hp (halvfart kvällstid), så under den andra perioden av förra terminen hade jag danskalektion varje måndag. Jag har alltid älskat språk och valde att ta denna kurs för att göra något annat utöver statsvetenskap. Det har passat mig perfekt med en kväll i veckan för att förbättra mina kunskaper i danska och för att göra något annat vid sidan av masterstudierna. Det har varit något som jag har sett fram emot varje måndag. Jag kommer absolut att fortsätta med danska för jag tror att jag kommer att ha nytta av det i framtiden.

Imorgon skall Tomas och jag, två andra studentambassadörer från den Naturvetenskapliga fakulteten och annan personal från Göteborgs Universitet åka till Trollhättan för att representera Göteborgs Universitet på Utbildning Väst. Göteborgs Universitet skall även medverka på utbildningsmässa i Ängelholm imorgon där man också kan möta studentambassadörer. Om du funderar på att börja studera i Göteborg är detta ett ypperligt tillfälle för att inspireras av nuvarande studenter och för att kunna ställa frågor om bland annat studentlivet i Göteborg! På mässorna kan ni även få den nya utbildningskatalogen och annan information som kan vara bra att ha.

Det dyker även upp andra mässor nu i vår och oss studentambassadörer kan ni träffa i Luleå den 16:e februari, i Jönköping den 3:e mars, i Kristianstad den 3:e mars, i Kalmar den 8:e mars, i Varberg den 8:e mars, i Karlstad den 9-10 mars och till sist i Skövde den 17:e mars. Håll er uppdaterade 🙂

See you around!

/Maria

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s