Frisörsalong

Nu när det är ny termin kanske man vill fixa till håret för lite mer lyster. Det tycker jag i alla fall är en trevlig vardagssyssla efter en mycket intensiv tentaperiod. Min kompis och jag haft egen frisörsalong här hemma och inte bara för att det är bra för en students ekonomi, utan också för gemenskapens och kreativitetens skull. Studenterna tänkte: fram med sax och hårtoning.

Bild 24

Vi köpte in Maria Nilas hårtoning ”Colour Refresh”, men olika nyanser då vi har olika hårfärg. Utöver att den ger håret lite färg är den också en bra inpackning nu på vintern, då håret har en tendens att bli torrt och slitet. Så för min del passar denna toning perfekt, eftersom den både ger ett mjukare och mer gyllene hår. Sedan är det ett extra plus att den är bra för håret då den innehåller naturliga ämnen – 100 % vegan!

Tack vare tidigare baskunskaper från mamma, som är fd. frisör, och en sax bidrog detta till att studenterna sparade pengar på en klippning som skulle ha kostat några hundringar, samt en toning som räcker till flera schamponeringar.

Ekonomiskt och kreativt, varför inte?

/Maria

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s