Slutspurt

Då är vi tillbaka efter jul och nyår med energi som skall ta oss igenom slutspurt av uppsatsskrivande och tentaplugg. Denna vecka är avgörande för min del. Jag har haft vägledning med min framtida handledare för masteruppsats, och på torsdag är det inlämning av slutarbete i statistikkursen. Slutarbetet måste bli godkänt för att kunna påbörja uppsatsskrivandet, så jag gör allt jag kan för att det skall gå bra!

Mitt i denna stress, är det nödvändigt att göra något som får hjärnan att vila. Som vi alla vet är träning det bästa. Jag har varit på Zumba i eftermiddag för få nya krafter, och det brukar verkligen hjälpa, framförallt för att jag blir så glad av dans. En timme känns som fem minuter, och jag antar att det är ett tecken på att man kan koppla av och vara närvarande i stunden.

IMG_9985

Ikväll har mina flatmates och jag lagat mat tillsammans, enligt dagsrutin, vilket alltid är mysigt. Så det har varit ett bra slut på dagen, och nedräkning till fredag är i gång. Men tills dess, massor av statistik.

Screenshot 2016-01-12 15.49.53

Kämpa på in i det sista!

/Maria

Annonser

2 reaktioner på ”Slutspurt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s