Skridskoåkning

För ett tag sedan såg jag och min sambo filmen The Mighty Ducks från 1992. Filmen är en klassiker som kom ut när alla samlade på hockeybilder (som snabbt bytes ut till POG och spelkulor och följdes av Pokémonhysterin) och ledde till att Disney grundade ett hockeylag i NHL. Fick nästan andas i en påse när jag insåg att Disneyfilmen skapade laget Anaheim Mighty Ducks och inte tvärtom.

Detta har lett till en liten hockeyhysteri i min studentfamilj. Hockey är billigt för studenter (120 SEK på Scandinavium) och det finns mycket ishallar i Göteborg att åka i. Därför begav vi oss till Is på Heden den 6e, tyckte det var grymt roligt, köpte ett par skridskor och stack till Härlanda Tjärn. Is på Heden måste seriöst slipa sina skridskor bättre, för de billiga paren vi köpte på Stadium var bra mycket bättre – riktigt bra faktiskt – än de 20 år gamla på Heden.

Härlanda Tjärn är mycket vackert, och att åka på en stor is var som att vara ute i rymden. Det rekommenderas definitivt, men kolla noga att isen är godkänd!

 

/Tomas Nilsson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s