Sjungande julgranen

När Göteborg gormar på får en försöka hålla sig flytande.

IMG_2322

Bokstavligt talat alltså, jobbar på julbord på Älvsborgs fästning och båtpendlar typ, på lite olika gamla fina båtar. Gungar duktigt i dessa dagar. Walona här t ex. Det är fett att få åka runt i Göteborgs hamn på kvällarna, ibland kan man t o m sitta ute på däck och dricka öl i december. Lång varm dusch på det, men ändå.

IMG_2324

Idag var en såndär ljuvligt ledig söndag efter en vecka av storm, plugg och jobb och Kings Head (ja, det är också nån typ av vardagsgöra) i veckan – jag och vänner körde på lyxbrunch på Clarion Hotel Post, ni vet hotellet på Drottningtorget som är ett paket i december.

IMG_2326

Vi satt i paketet och käkade fisk, musselsoppa, marmelad, ost, pannkakor och tryfflar. Det var to die for, vi fick sitta ett tag i lobbyn sen för att hämta oss från det hele.

IMG_2323

IMG_2328

De hade sköna evenemang just idag: ”Ha en bra dag” i lobbyn 00-23. Spännande. Dock inte lika spännande som att Sjungande julgranen skulle köra från 8-17 i Omklädningsrummet – syns lite dåligt på bilden, men så var det. Vi bangade trots allt på det och gick genom ett grått Trädgårdsföreningen, som ändå har sin charm, till HDKs julmarknad på Valand. Typiskt go söndagsaktivitet i december. Sen gormar man hem på cykeln och kollar julkalendern. Peace out!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s