När Håkan klev in på Sjuans

 

 

Ingen har väl missat hysterin kring Håkan Hellströms Ullevi-konserter i sommar?! När alla i hela Sverige mellan 2 och 92 år försökte få biljetter samtidigt, med hjälp av tre enheter var.

IMG_0473

Jag var där 7 juni 2014 (vilket kommer omtalas som DEN RIKTIGA ULLEVI-SPELNINGEN) och skippade därför att köpa biljetter till 4-5 juni (vilket kommer omtalas som MJÖLKNINGS-SPELNINGARNA 2016). Nämen kul för er som fått biljetter, det kommer såklart bli fantastiskt. Hela Göteborg kommer dansa och le, ta på sig sjömanskostymen och blåsa såpbubblor. Kändes helt okej att jag inte ska dit – tills i helgen, närmare bestämt fredag natt, då vi sitter och käkar på Sjuans gatukök efter Yaki Da och HÅKAN KLIVER IN. Håkan Hellström och hans trummis sätter sig vid bordet bredvid och fyllekäkar precis som vi. Liksom framför en vägg som bär citat från Ullevi 2014, eftersom han sjunger om Sjuan i Vasastan. När han kom in sa jag heeeej, för det kändes som att träffa en gammal vän man verkligen inte hade väntat sig att springa på.

IMG_0477

En gammal vän från mina tonår mest, när jag målade låttexter med vattenfärg i mitt högstadierum – som mina föräldrar inte tvättat bort på 9 år. Håkan når verkligen ut till en bred publik nuförtiden.

ps. När Håkan och hans trummis gick från Sjuan så åt vi upp dipsåserna som de lämnat oöppnade. Som man gör om man är hälften creepy groupie och hälften hungrig student.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s