Att ha katt som student

Kattstudier

Detta blir mitt första och inlägg och självklart kommer det handla om katter! Katter har tagit över Internet ett bra tag nu och även min vardag sedan 6 månader tillbaka. Jag kommer självklart inte alltid skriva om katter, men något måste allt sägas om dessa underbara varelser.

Att ha katt som student är däremot inte självklart. Hos SGS enkelrum i Olofshöjd är alla husdjur bannlysta. Jag bodde själv i ett sådant rum i ett par år och hade inte tanken på att skaffa en katt, utan det kom sen när jag flyttade ihop med min sambo i en 2a i samma område.

Att ha katt är kul eftersom vad man än gör är katten där. Katter kan ta sig över allt och just nu håller min katt Cassie på att tvätta sig bakom min laptop. Oh the choice of locations…

Ibland lägger de sig över ens tangentbord eller papper när man håller på med en uppsats och ibland bara hoppar de upp i ens knä när man är som mest fokuserad. Ibland kan en katt väcka dig mitt i natten med jamande och springande, men när katten hoppar upp i sängen och vill skeda smälter hjärtat väldigt många grader.

Att ha katt kanske inte har gjort studentlivet mindre stressigt, men det blir i alla fall roligare!

Katt dator

Forsatt läsning:

8 sätt som katter förstör ditt liv på (9GAG)

/Tomas Nilsson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s