En bra start

Efter en massa besökande är jag nu tillbaka i Götet, lagom till allt studentfirande! Sista veckan för de flesta här var förra veckan, nu är det sommarlov (och eventuellt 20150607_113020_resizedsommarjobb) som väntar för de flesta. Det är rätt lyxigt att man som student några månader om året bara kan byta vardag helt, speciellt om man är lite studietrött vilket man ofta är sådär i slutet på terminen. Sedan jag kommit tillbaka har jag försökt återse så mycket av möjligt av klassvännerna, en del är fortfarande ute på utbytet och andra har åkt till sina sommarställen eller hemorter redan, men många stannar även kvar här, inklusive jag 🙂 Jag har också hunnit fylla år och börja sommarjobbet. Ingen rast ingen ro. Men jag har haft turen att få ett så härligt sommarjobb med många goa personer och där jag får vara utomhus stor del av tiden (vilket är fantastiskt, förutom just nu då försommaren hittills inte nått över 12 grader de flesta dagarna).

Brunch med fin- Alice i Haga.

20150605_132346_resizedFin- dag på jobbet.

Min sambo har också haft över några vänner från Irland och efter att ha husat dem alla i vår lilla 36a så började de sin cykeltur ner till Hamburg (japp ni tänker rätt- Tyskland).

IMG_20150604_122337_resized

De var helt lyriska över Göteborg; rent, bra system, god mat och framförallt- riktigt vackra kvinnor. Man tackar. Såååå denna vetskap får då avsluta denna termin och bli början på sommarlovet. Hoppas alla får en riktigt fin, solig och varm sommar och till hösten kanske vi ses? 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s