Majsol ler

Varje år samma sak: maj är som att dyka ner i en grumlig sjö och inte komma upp förrän i juni, på andra sidan tentor, diverse terminsavslutningar och för mycket extrajobb. Jag och många med mig prisar det rekordsugiga vädret, skönaste på länge; gott om tid att sitta inne och plöja artiklar. Finns ju dock undantag; missade Andra Lång-dagen i lördags, men gjorde inget för dels är ju varje dag Andra Lång-dagen om man bor och pluggar i Linné och dels hade bästa dagen på lången redan varit.

IMG_1644

Började med att brännmärka mig på American Art Tattoo som skymtas i bakgrunden, sen kom Emelie tillbaka från Sydamerika och allt detta firade vi på Holy Moly tills solen försvann.

IMG_1646

Då kollade vi skejtare och skejtpublik utanför Publik istället, längre ner på gatan.

IMG_1647

IMG_1649

IMG_1650

IMG_1655

Ja kära vänner, terminer kommer och går, men lången (och numera min tatuering därifrån) består. Hoppas vi ses här i sommar! (Just to be clear,  jag har inte tatuerat något andra lång-relaterat. Inte Kings Heads logga. Inte någon adress. Inte en ölkran.)

IMG_1668

Okej, en fin dag till fanns. Dagen efter händelsevis, då käkade vi fransk frukost för att planera sommarens semesterresa numero uno, till Portugal! Även om vi inte bokade något just då, kände vi oss fett utomlands med sötsliskig yoghurt i små plastförpackningar, sol och palmer.

IMG_1671

IMG_1682

Till sist lite Göteborgsromantik. Har det stora nöjet att jobba på båt, vilket gör att maj i slutändan inte alls är en grumlig sjö utan en saltsöt hamn eller en lummig å. Att t ex åka under Göta Älvbron eller Älvsborgsbron eller förbi Klippan eller vraken längs Gullbergs kaj. Gott så.

IMG_1688

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s