Den mest udda mässfrukten

November fortsätter att leverera mysiga och härliga saker som gör att en inte ens märker att det är november. Jag och delar av min klass var t ex på en superlång, maxad freudiansk pjäs på Stadsteatern i veckan, ”I Annas garderob”. Det är något som lätt går en förbi – att gå på svinbra teater kan kosta ynka 120 kr för en kulturtörstande student. Passa på!

I övrigt lite uppföljning på förra inlägget;

1) Möte om FN Fellowship – gick jag inte ens på själv eftersom att jag blev övertalad att gå på en föreläsning/workshop om kreativitet som föreningen Psykologisation (psykologi + organisation) hade kirrat på Psykologen. Det var så inspirerande och något viktigt vi pratade om var vikten av att uppmuntra kreativitet och generativitet inom universitetet, där det annars är lätt att fastna i den kritiska hållning som vi ständigt övar oss i.

2) Kunskapsmässan – var grym!

IMG_0985

Så kul att höra om vad folk har för drömmar, hur de tänker om livet efter studenten och deras bild av olika utbildningar/yrken. Stort, läskigt och gött på samma gång. Bra med grymma studievägledare på plats som kan svara på viktiga frågor.

IMG_0987

Vi körde på attention-orangea tishor och bjöd på kunskapens frukt såklart, som alla ju vet är äpple (någon sa att det var fikon. Men fikon skulle vara den kanske mest udda mässfrukten).

IMG_0991

Lisa! Som bland annat pluggar journalistik och rockar orange + gult.

3) Klimatdagen 20/11 – Hoppas ni anmält er! Det blir fett.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s