Du ska inte tro det blir sommar innan Håkan spelat magiskt på Ullevi

Juni och Göteborg sjuder av sommarkänslor och fler sköna jippon än man hinner klicka attend på. T ex Picknickfestivalen, festival för mångfald och gemenskap som hände i förra veckan! Jag var inte en av de modiga som trotsade skyfallen, men tänker att har de kört i nio år kommer det säkert ett tionde och då ska jag minsann sitta på filt för mångfald.

Men jag var i alla fall på Ullevi. Den legendariska, monumentala junikvällen när Håkan stod på scen och vi 10 m därifrån. Finns kanske inget bättre sätt att avsluta en Göteborgstermin och inleda en sommar. Du ska inte tro det bli sommar innan Håkan spelat magiskt på Ullevi liksom.

IMG_0452

Vi började med kö. Här jag och två andra ökenkvinnor som försökte att inte bli för uttorkade eller kissnödiga eller hungriga eller mätta.

IMG_0453

Jag och Matilda försökte säga allt i Håkan-texter. Mest relevanta låttiteln i kö-sammanhang; Dom kommer kliva på dig igen. 

 

IMG_0465

!! En fattade ändå inte hur mycket folk det varit förrän när vi gick ut ur ett folktomt Ullevi och ett oändligt hav av skräp.

IMG_0473

Minnesvärt: Egentligen allt, men särskilt Gullbergs kaj, Känn ingen sorg med konfetti och Du är snart där med fyrverkerier. Och efter en fet konsert, med gästartister och flera omgångar gästartister så slutar allt med Håkan, en gitarr och sista strofen i Bara dårar rusar in; ”ibland är en dröm det finaste man har.” Att det kan bli tyst med typ 70 000 pers i publiken.

IMG_0471

Apropå det och Carl-Einar Häckners uppvärmning av publiken – att det kan bli AWKWARD på en arena med 70 000 pers. Inte illa.

Och med det tar Studentbloggen sommaruppehåll. Gymnasieeleverna har spillt på sina vita mössor, ramlat av från flaken och jag hoppas vi får se några av er på GU till hösten! I sommar hittar ni mig i kanalen och i hamnen och vid Kungsportsplatsen, jobbandes på Paddan och på kvällarna på Saltholmen, Andra Lång och på väg hem genom Haga, lycklig över att vara i Götet och framåtseendes mot en svinbra höst. Puss och kram!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s