Götemedborgarskap

Har diskuterat med flertalet de senaste dagarna om att jag måste integrera ordvitsandet i min personlighet om det ska bli något av det här Götemedborgarskapet. Okej, den härå; hur tar sig psykologer helst till skolan? Du (singular…) som brinner för ordvitsar, lämna ditt svar i kommentarsfältet.

Det är flera saker som är roliga med att gå psykologprogrammet – en av dem är att alla events, grupper eller dylikt får roliga namn. Vi har t ex Psyk-puben. Psykråd, psykfest,  psykcafé och imorgon; psykpicknick.

IMG_0286

Igår spelades det psykschack på oväntad psykrast. Det är fint med oväntade raster i stressiga tider, men det sätter ens karaktär på prov; ska vi 1) ta tillfället i akt och bli mindre stressade ELLER 2) köpa efterrätt och fortsätta tjöta? Nr 2, alltid nr 2 och ibland, som igår, en fin kombo.

IMG_0289

IMG_0291

IMG_0295

Apropå psyk vill jag bara dela med mig av en makaber hissupplevelse jag hade häromdagen.

IMG_0297

Ni ser själva hur beklämd.

 

 

Annonser

2 reaktioner på ”Götemedborgarskap

  1. #hurtarsigpsykologerhelsttillskolan Bra den @Anna-Lena. Och självklart psyklar de med Freud [frøjd…] i hjärtat och med fungerande analyse. Men pass på så du inte psyklar på E(n) Kant. Då bryter du kanske bäckenet som dock går att laga med lite —-fixering… (Utelämnar själva ”slutklämmen” i den vitsen). Som svar på frågan så tar sig väl psykologer helst inte till skolan, de tar sig förhoppningsvis till jobbet. Studenterna däremot cyklar eller springer eftersom det är så bra för psyket och hälsan. kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s