Hundra bollar i luften!

Igår hade jag en sån där häftig dag, jobb med tre olika projekt och tre olika möten. Hade tänkt hinna plugga lite också, men det fick inte riktigt plats i schemat. Det blir det desto mer av idag, när vi ska ses i vår uppgiftsgrupp och jobba med en analys av ett gäng intervjuer vi gjort med journalister för att ta reda på hur de ser på att använda resultat från opinionsundersökningar som nyheter.

Ett nytt projekt som jag började jobba med igår är Ungas idétåg, där vi är ett gäng tjejer som fått i uppdrag att marknadsföra tågets stopp i Göteborg. Vi jobbar gladeligen ideellt, då det är ett riktigt toppenprojekt som riktar sig till dig som har en idé och vill ha inspiration, råd och tips kring hur du går från idé till handling! Namnet till trots riktar sig tåget inte enbart till gymnasiekids utan egentligen till alla.

Tåget gör sitt stopp i Göteborg onsdag 2 maj och vagnarna är öppna kl. 14-19.

Det ska bli riktigt kul att genomföra vår plan som vi kom fram till igår, särskilt när vi har så kort tid på oss! Är extra roligt att vi just nu i skolan läser om hur man får uppmärksamhet i media, och detta projekt bland annat går ut på just detta.

 

 

//Anna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s