Födelsedagsfirande, tågkaos, ny frisyr och plugg!

I måndags satt vi på tågstationen i 1,5 timme. tågen här brukar aldrig vara tidiga här, det är ngt man kan räkna med, utan mellan 5-15 min sena. Så är det bara. MEN i måndags vet jag inte riktigt vad som hände…och det är inte så mkt man kan göra åt det heller.. Så vi fick sitta på perrongen och bara gilla läget.

I Tisdags hade vi en ljuvlig dag!
Det var ingen vanlig dag, det var Sofies födelsedag det firade vi med pompa och ståt 🙂

Födelsedagsbarn!

I går blev det lite kaos i fredags-tågtrafiken. Det var ändå lite underhållande..Vi satt först i Lynedoch och väntade, på tåget, men det rörde sig inte ur fläcken, olika rykten/anledningar till detta spreds på det överfulla tåget, den ena värre än den andra. Det värsta var nog att anledningen till att vi inte kunde åka var att en man försökte begå självmord och hade ställt sig framför tåget med sin cykel (?) och var nu död.. Hur som helst, vi hittade nya kompisar på tåget, och skrattade och hade det sköj. Vad skulle vi göra. Fredag eftermiddag, vem skulle inte vilja spendera 2 timmar på ett överfullt tåg med en massa härliga människor (detta hade inte hänt i Sverige..det hade varit typiskt oskön stämning på tåget…) till sist kom vi till nästa station…där vi oxå stannande/fastnade.. efter lite olika bud från olika konduktörer..så bestämde vi oss för att traska in till byn istället.. och det var vi inte ensamma att göra..

Utmed vägen plockade alla bilar upp folk hejvilt! Lastbilsflak fylldes, bussar, taxis och personbilar. Vi knödde ihop oss i en svettig minibuss, och var framme på två röda sekunder. Det var en härlig syn med kostymfolk på lastbilsflak och fulla buckies!

Nu väntar en värmebölje helg med massa plugg .. Motivationen är inte riktigt på topp..

Vi startade med att gå på bio igår kväll: The Help

En crymovie som jag redan sett en gång i Sverige men den är viktig och bra och tåls att ses ett gäng gånger till!  Rekomenderas VARMT!

Vi har en underbar bioklubb här, som ligger i studentcentret Neelsie, där vi studenter kan se på hur mkt film vi vill hela terminen för R 150, bra studentpris, och de visar filmer 6 dagar i veckan, minst två per kväll!

Många riktigt bra!

Nu skall dyka ner i pluggeriet! PEPP PEPP! Då behöver man lite peppmusik!

Puss / Jess

Annonser

4 reaktioner på ”Födelsedagsfirande, tågkaos, ny frisyr och plugg!

  1. Åh vad kul!!! 🙂
    Nej jag pluggar inte, jag ”jobbar” på en vingård just nu. Noo inget gbg, kommer ifrån Vimmerby.
    Så kul att det finns andra svenskar i närheten!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s