Musikhjälpen – nu på ett torg nära dig!

Idag, närmare bestämt om fem minuter startar årets upplaga av Musikhjälpen, där tre härliga personer stängs in i en glasbur och sänder radio i sex dygn.
I år håller glasburen till på Gustav Adolfs torg här i Göteborg, och självklart tänker jag gå dit och kika när det dragit igång! Bilden är tagen tidigare idag, på den stora skärmen var det nedräkning, och jag misstänker att de kommer att visa tv-sändningen live på den senare. För det är ju inte bara radio som produceras i glasburen, allting filmas och sänds live på webben och under vissa tider även i SVT2!

Förutom tre av Sveriges skönaste radioröster (Jason ”Timbuktu” Diakité, Gina Dirawi och Kodjo Akolor) kommer buren att gästas av över 50 artister och kändisar såsom till exempel Håkan Juholt, Doktor Alban, Hoffmaestro, Kapten Röd, Anna Ternheim, Chris Medina och Amanda Fondell, som bjuder på liveframträdanden och intervjuer.

Mitt absoluta favoritpar i mediesverige, Carina Berg och Kristian Luuk, kommer också och bjuder på en trerätters middag till en lycklig vinnare av auktionen av just denna aktivitet, något jag inte skulle tacka nej till! Kolla in och bjud på denna och alla andra Musikhjälpen-auktioner här.

Musikhjälpen samlar in pengar till förmån för Radiohjälpen, och i år kommer pengarna att delas ut till projekt och verksamheter i hela världen som bidrar till att flickor får utbildning. En väldigt viktig fråga, då det idag finns upp emot 100 miljoner barn som inte får ta del av rätten till utbildning och en övervägande majoritet av dessa är flickor.

Att vara med och stödja Musikhjälpen är lika enkelt som att skicka ett sms – och förutom att förbättra världen kan du även få höra din önskelåt i radio!

GÖR SÅ HÄR:
Skicka ett SMS till 72 999 med belopp 50, 100 eller 200 + din låtönskning (låt, artist och ev motivering).

Exempel: ”50 Ängeln i rummet Laleh Bästa låten till min bästa vän Ida, kram Malin i Åmål”

Läs mer om alla sätt du kan bidra på Musikhjälpen.se.
//Anna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s