December = Julkalenderdags!

Trots att jag nästan inte vill erkänna det för mig själv är det nu alltså december (vad hände med tiden, veckorna har bara rusat förbi!) och det betyder julkalenderdags!

Göteborgs Universitet kör en julkalender i modern student-tappning – varje dag fram till jul kommer det gömmas en julklapp någonstans i universitetets lokaler, och ledtrådar kring gömställena läggs ut på GU:s Facebooksida (www.facebook.com/goteborgsuniversitet eller på engelska www.facebook.com/universityofgothenburg).

Ledtrådarna kan läggas ut lite när som helst under dagen, och det är den som först listar ut platsen och hittar dit som får presenten!

 

Även Göta Studentkår räknar ned till julafton med en ny överraskning varje dag! Idag bjöd de på fribiljetter till genrepet av Törnrosa på GöteborgsOperan, och det kan nog komma allt möjligt skoj bakom luckorna skulle jag tro.
Kika in dagligen här: www.gota.gu.se/julkalender

 

Ytterligare tecken på att julen närmar sig med stormsteg:

Tidningar som t. ex Metro publicerar julpyntade djur.

 

Tacky juldekorationer pryder stadens gator och torg.
(Förlåt Kungsgatan, men det här är inte snyggt någonstans)

Man kan titta på snygga, häftiga och spejsiga pepparkakshus i Gothia Towers foajé (det gjorde jag idag!). Om man dessutom röstar på det vinnande bidraget, för självklart är det en tävling, kan man vinna en middag för två på Incontro! Fint såatt!

 Här ser vi prov på ett nyskapande PR-trick, social media-byrån House of Conversations deltar i tävlingen med sitt verk som föreställer den digitala världen av idag!

 

//Anna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s