MKV-festen som försvann, och återuppstod!

Igår var det dags för MKV-fest (alltså fest anordnad av och för medie- och kommunikationsvetarstudenter) med temat ”Movie night!”

Tanken var att festen skulle hållas i ”Terassbaren”, som är en lokal lämpligt för fest som ligger i anslutning till skolan. Men när festkommitén kom till lokalen ville inte låsanordningen fungera, så festen kom så att säga av sig litegrand. Detta löste sig dock på bästa sätt då en kille i klassen har en samlings/festlokal i sitt hus där vi kunde vara istället (ibland är det nice att bo i studentlägenhet!), och att vi sen fick komma på en annan studentfest som hölls på den lilla klubben Kontiki (som visade sig vara ett helt crazy mysigt ställe, inrett som värsta hawaiibaren!).

Ibland blir det inte som man har tänkt sig, och ofta blir det ännu bättre än man någonsin kunnat ana!

På Kontiki var det tema ”B”, och alla var utklädda till allehanda skapelser som till exempel Bob hund (bandloggan som huvudbonad), Bajspåse (sopsäck som ”klänning”), Biskop och Byggarbetare – det var sjukt kul att spana in folk och försöka komma på vad de var utklädda som!

I vår klass (det kom bara folk från vår klass trots att de andra MKV-klasserna var lika bjudna), där vi alltså hade filmtema, återfanns allt från Karlsson på taket till servitrisen i Yrrol (inklusive Bertils skridskor!). Själv hittade jag en snajdig ”kavaj” för 20 kr i utklädningslådan på Emmaus i helgen, som jag tyckte passade in i vilken Bollywoodfilm som helst!

Bollywoodbruden (jag), Den där Mary, Pulp Fiction, Mary Poppins, Audrey Hepburn och servitrisen i Yrrol!

Innan festen samlades vi ett gäng tjejer hemma hos en tjej som bor galet centralt och galet fint, det var riktigt mysigt och kul att komma lite närmre varandra! Nu är jag dock ännu mer sugen på att bo inne i stan, det vore så himla skönt! Jag älskar att bo i vårt fina hus i Kärra, men jag älskar inte riktigt att det tar minst 40 minuter till/från skolan och att man i princip får räkna med att åka en timme innan man ska göra något i stan… Men, det kommer förmodligen en dag för centrumliving även för mig!

//Anna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s