Gratis Wi-fi ställen i Göteborg

För en student så kan det vara hur skönt som helst att sitta i ett fik eller en restaurang och plugga. Då har man god mat och toalett nära till hands :). Men många kanske inte vet vilka ställen som faktisk har gratis Wi-fi i Göteborg så jag tänkte lägga in lite förslag på ställen som jag har märkt av.

  • Espresso House – man måste ha deras medlemskort för att få tillgång till Wi-fi, den på Vasagatan brukar dock vara emot att studenter pluggar där en halvdag.
  • Condecco – alla Condecco har tillgång till internet, dock finns det dagar då den krånglar och de brukar inte ha något emot att studenter pluggar där (jag har dock bara pluggat på Linnégatan iom att det är alltid mycket folk på Avenyn och Kungsportsplatsen).
  • Max – kanske inte världens mysigaste ställe, men mat och Wi-fi har de och det brukar vara lugnt under veckodagarna.
  • Blue Mountain Café – ligger precis vid Handelshögskolan och välkomnar studenter, inte världens godaste fika men det funkar om man är student och priset är överkomligt.

Det var några av mina förslag, om ni vill veta mer vilka ställen som har gratis Wi-fi i Göteborg kan ni bland annat söka här. Om ni är studenter som besöker Göteborgs Universitet så vet ni att ni har Eduroam som funkar i princip på alla universitet i Sverige. Kan vara lite krångligt att ställa in, men det är värt det. Speciellt om man reser runt mycket :).

//Wilaiwan

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s